Hirdetés

Dead or Alive Xtreme 3 - holnaptól VR-ban is csorgathatja a nyálát pixelcsajokra, aki akarja

|

Végre befut a régóta követelt VR játékmód, és már csak egyet kell aludni a megjelenéséig.

Hirdetés

Ha nem tudtad, hogy eddig mi hiányzott az életedből, akkor segítek: Dead or Alive virtuális csajok a VR sisakodba. Holnap ez a hiányod is a semmivé válik majd, hiszen végre befut a Dead or Alive Xtreme 3 VR Paradise DLC.

A fenti trailerben láthatjátok, hogy mire számíthattok tartalom terén. A csomagot a játékon belül lehet majd letölteni, és azok, akik megvásárolták a teljes Dead or Alive Xtreme 3 játékot, ingyen szedhetik február 24 és 28 között. Aki lekési az ingyenes periódust, annak fizetnie kell a letöltésért.

Akik beszerzik időben, ők megtarthatják, és élvezhetik a virtuális akármit, amit ez a mód kínál. A VR Paradise egyébként támogatja a PS4 Pro-t is, aminek köszönhetően komolyabb képminőséget kínál majd az élménycsomag.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)