Hirdetés

Dead or Alive Xtreme Sense - már szagolhatjuk is a strandoló lányokat

|

Illatok, forróság, fröccsenő víz és gyengéd érintés - ezt mind megkapja az, aki bebújik egy VR Sense kabinba.

Hirdetés

A Dead or Alive Xtreme 3 eddig is elég rendhagyó játékélményt nyújtott, de a ma bejelentett új kiadás minden eddiginél extrémebb megoldásokat vezet be. A VR Sense nevezetű árkádgépre megjelenő verzióban ugyanis nem csak láthatjuk, hanem akár szagolhatjuk is a hölgyeket.

Hirdetés

A Koei Tecmo VR-gépét még idén februárban mutatták be. A VR Sense masina nem csak szagokat képes szimulálni, hanem hőt és esőt is gond nélkül odavarázsol a játéktérbe, ami lényegében egy lezárt kis kabin. Ezeknek az extra funkcióknak köszönhetően a játékban érezni fogjuk a tengerpart melegét vagy a sós levegő illatát, a csajok pedig akár le is fröcskölhetnek bennünket. Elméletileg a rendszer arra is képes, hogy szimulálja a lányok érintését. Micsoda lehetőségek! 

Az Ultra Samurai Coaster, a G.I. Jockey Sense, a Horror Sense: Daruma-san ga Koronda és a Ultra Dynasty Warriors szintén kap a jövőben VR Sense kiadást, de gondolom a strandröpis csajok izgatnak mindenkit. 

Ti kipróbálnátok egy ilyen VR Sense kabint vagy inkább maradtok az igazi lányoknál, akik valódi homokos partokon püfölik a lasztit? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)