Hirdetés

Már VR-ban is lehet nyomni a világ egyik legunalmasabb játékát

|

Ha valaha is buszsofőr akartál lenni, csak töltsd be ezt a játékot, és előbb meggondolod magad, mint hogy elérnéd az 50 km/h-s sebességet.

Hirdetés

A Desert Bus annak idején része lett volna a Penn and Teller's Smoke and Mirrors című játéknak, de mivel azt a projektet kukázták, csak a Desert Bus maradt meg belőle. Nem biztos, hogy jól jártunk, mivel ennél unalmasabb játék nem biztos, hogy van a világon. Adománygyűjtő streameken mégis sokszor előkerül.

Hirdetés

Ennek a játékipari ékkőnek most megjelent a VR változata, ami jelentősen felújított grafikával és VR-eszköz támogatással hozza el a buszvezetés csodálatos élményét. Az mondjuk tényleg vicces, hogy haverokat is behívhatunk hozzá, akik ülhetnek a buszban és még kevésbé élvezhetik a játékot, mint a sofőr.

A Desert Bus VR ingyenesen letölthető és VR eszközök nélkül is játszható. Amennyiben szeretnétek átélni a Nevadáig tartó önfeledt vezetés élményét, úgy kattintsatok ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)