Hirdetés

DEXED - egy ütős lövöldözős játék jön PlayStation VR-ra

|

A Ninja Theory gyönyörű VR-lövöldéjét februártól már PlayStationön is lehet pörgetni, videón is nézhető, hogy fut majd.

Hirdetés

A Ninja Theory a minap jelentette be, hogy a DEXED február 1-jétől már a PlayStation VR-on is játszható lesz. A rail shootert eddig csak Oculus Rifttel lehetett játszani.

A fejlesztőcsapat, amely nem mellesleg az ígéretes Hellblade: Senua's Sacrifice-on is dolgozik, még egy gameplay trailert is kiadott a PlayStation VR megjelenés előtt.

A lövöldében a régi árkádjátékokhoz hasonlóan egy adott vonalon kell legyűrni a felbukkanó ellenségeket. A játék csavarja abban rejlik, hogy a különféle ellenfelek különböző kezelést igényelnek: a tűz alapú lényeket csak a fagyasztópisztollyal, a jég alapúakat pedig csak tűzhányó fegyverrel lehet kiiktatni. A hibátlan sorozatokat a játék kombó-pontokkal jutalmazza, így csak a legügyesebbek érhetnek el magas pontszámot.

A pontszámoknak inkább az Arcade módban van jelentősége, ahol egy arénában kell minél több pontot összekaparni, hogy felkerüljünk a ranglistákra. Aki csak a környezetben akar gyönyörködni, annak pedig a Zen mód lesz a megfelelő szórakozási lehetőség - itt szabadon, ellenségek nélkül járhatjuk be a színes világot.

A DEXED PC-n már elérhető, PlayStation VR-ra pedig február 1-jén jelenik meg. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)