Hirdetés

DiRT Rally 2.0 - VR-támogatást kapott PC-n

|

Ahogy az első részt, úgy ezt is játszhatjuk VR-eszközökkel, de a PlayStation 4-es játékosoknak kár reménykedni.

Hirdetés

Nem volt kifogástalan a DiRT Rally VR módja, de láttunk már rosszabbat is. Állítólag rengetegen kérték, hogy legyen a folytatásban VR-támogatás (sőt, elvileg vannak, akik valamiért másképp nem is tudnak játszani), és a Codemasters nem tudott nemet mondani.

Hirdetés

A steames változathoz megjelent egy ingyenes frissítés, valamint az Oculus Store-ban is elérhetővé vált a játék maga, így a PC-sek kipróbálhatják, behánynak-e, ha egy elnézett kanyar után autójuk négyszer megpördülve zuhan be a fák közé. Az oculusos kiadáshoz ráadásul még öt autófestés is jár, ami tök jó, csak épp annyiban okoz képzavart, hogy pont akkor nem látszik az autó külseje, amikor benne ülünk. Sajnos a fejlesztők azt is elmondták, hogy a PlayStation VR-osok most kimaradnak. Ők valószínűleg nem könyörögtek elég hangosan, de azt sem zárhatjuk ki, hogy az Oculus áll a PC-exkluzivitás mögött.

Próbáltátok az első részt VR-ban? Vagy már ezt is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)