Hirdetés

Dirt Rally - hamarosan Oculus Rift támogatást kap

|

A Codemasters-t is elérte a virtuális valóság mánia, hamarosan a Dirt Rally-ban is használhatjuk az Oculus Riftet.

Hirdetés

Habár továbbra is hatalmas népszerűségnek örvendenek az olyan versenyzős játékok, mint a Forza Motorsport vagy a készülő Gran turismo Sport, mégis ha az arányokat tekintjük, akkor a rally egy kicsit elhanyagoltnak érződhet a műfajban. Ezt az űrt továbbra is a Codemasters Dirt-sorozata tölti be, a DiRT Rally-t pedig hamarosan Oculus Rift szemüveggel is élvezhetjük majd.

A Codemasters bejelentette, hogy a jövőhéten a DiRT Rally hivatalos Oculus Rift támogatásban fog részesülni, ráadásul egy teljesen ingyenes frissítés keretében. Az update jövőhét hétfőtől, azaz július 11-től lesz letölthető, természetesen csak a PC-s verzióhoz, mert ugye konzolokon sajnos nincsen Oculus.

Rohamosan nő az olyan játékok száma, amelyek támogatják a virtuális valóságot és ha így haladunk, egyre inkább megéri majd beruházni valamelyik szemüvegre. Ti mit gondoltok? Kipróbáljátok majd a Dirt Rally-t VR-szemüveggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)