Hirdetés

DiRT Rally - navigátorként segíthetsz a PSVR-t használó havernak

|

Az Oculus Rift után a PlayStation VR segítségével is átélhetjük a száguldás élményét a DiRT Rallyban, a Sony rendszeréhez pedig egy érdekes új módot is kitaláltak a készítők.

Hirdetés

A nemrég tett bejelentésnek megfelelően megérkezett a DiRT Rally VR-támogatása PlayStation 4-re is, ami nincs limitálva a játék egy bizonyos szegmensére, hanem tényleg bármelyik kihívást teljesíthetjük a PSVR-ral a vezetőülésbe kerülve. Ehhez pedig a konzolos VR-rendszer sajátosságait kihasználva egy érdekes új minijátékot is kitaláltak a készítők.

Mivel a PlayStation VR minden esetben megkettőzi a headsetben látott képet és kiteszi a tévénkre is, a körülöttünk lévők is láthatják, hogy bénázunk, vagy döntünk épp új rekordokat a DiRT Rallyban. Az új, navigátor módnak hála pedig ők is bekapcsolódhatnak a mókába és egy viszonylag egyszerű ritmusjáték mintájára aktiválhatják a játékbeli navigátort. A patch készítése során egyébként kifejezetten odafigyeltek a Codemasters-nél, hogy maximálisan kihasználhassák a PS4 Pro számítási teljesítményt, amire biztosan szükség is van VR módban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)