Hirdetés

Doom VFR - két klasszikus pálya is elérhető lesz

|

Virtuális valóságban mészárolhatunk szörnyeket a legelső Doom játékból átvett térképeken.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Doom VFR, ami a VR nyújtotta lehetőségeket kihasználva még izgalmasabbá teszi a rondaságok irtását, és amint az nemrég kiderült, egy kis nosztalgia is helyet kap a játékban.

Hirdetés

Az IGN.com megerősítette, hogy az első Doomból ismert Toxic Refinery és Nuclear Plant pályák benne lesznek a Doom VFR-ben is, ráadásul videón is láthatjuk, hogy fog ez kinézni a gyakorlatban. Úgy tűnik, a fejlesztők megtartották a klasszikus látványvilágot, így a fegyverek és az ellenfelek kivételével minden olyan, mintha a '90-es évekbe csöppentünk volna.

A Doom VFR december 1-én jelenik meg, és a klasszikus pályákon is ugyanúgy játszhatunk majd, mint a többin, tehát nem fognak kilógni a sorból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)