Hirdetés

A DOOM VFR nem működik Oculus Rifttel

|

Nem nagyon boldogok az Oculus Rift tulajdonosok, mivel úgy néz ki, ők kimaradnak a DOOM VR verziójából.

Hirdetés

A Bethesda nagyon mélyen hallgatott arról, hogy a DOOM VFR futtatható lesz-e a Rifttel, és már tudjuk miért. A játékot eredetileg csak a HTC Vive és PSVR párosra jelentették be, de mivel a Steam VR API eszköztárát használja, így a játékosok feltételezték, hogy ez csak a marketing része, és Oculus Riften is játszható lesz.

Hirdetés

Nos, úgy tűnik, hogy tévedtek, mert az UploadVR jelentése szerint a program összeomlik, ha az Oculus Rifttel próbálod elindítani. Ez már csak azért is fura, mert az UploadVR srácainak sikerült elindítania a játékot még a Lenovo Windows alapú VR eszközével is.

Úgy néz ki, hogy a Bethesdának direkt szándéka lehetett az Oculus Rift kikerülése, de ez egyelőre csak feltételezés. Bárhogy is, az OR most kimarad a démonvadász VR mókából. Ezt tartsátok észben, ha be akarjátok szerezni a DOOM VFR-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)