Hirdetés

Egyenesen a háború poklába visz minket a Dunkirk VR élmény

|

A film alapján készült alkotásban három jelenetet élhetünk át, amik mind különböző szemszögből mutatják be a csatát.

Hirdetés

Ebben a hónapban debütál a mozikban Christopher Nolan legújabb filmje, ami a túlélésért küzdő katonák szemszögéből mutatja be a háború borzalmait, ráadásul most mi is testközelből tapasztalhatjuk meg a francia parton zajlott ütközetet.

Hirdetés

Víz alá merülünk, egy Spitfire-t irányítva küzdünk a levegőben, majd a parton ragadt szövetséges katona egyikeként várjuk sorsunkat a Save Every Breath: The Dunkirk VR Experience című alkotásban. A Practical Magic által készített virtuális valóság élmény egy kis ízelítőt ad a filmben váró szörnyűségekből, és ha épp nincs kéznél egy VR eszköz, akkor a YouTube 360 funkcióval is átélhetjük az izgalmakat.

Keressétek fel a film hivatalos oldalát, ahol pár kattintás után már rögtön a csatatéren találjátok magatokat.

A Dunkirk július 20-án érkezik meg a hazai mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)