Hirdetés

Eagle Flight - berepült Oculus Riftre a Ubisoft VR-játéka

|

A kooperatív Eagle Flight mindhárom fő VR-eszközre megérkezik a következő hónapokban, az első állomás az Oculus Rift.

Hirdetés

A Ubisoft készül néhány VR-címmel a közeljövőben, amelyekhez augusztusban jelentették be a megjelenési dátumokat. Köztük van a Star Trek: Bridge Crew, a Werewolf Within, a Trackmania Turbo VR és az Eagle Flight is, amit kicsi elrugaszkodva a valóságtól akár egy Assassin's Creed spin-offnak is felfoghatunk. 

A varázslatos virtuális madárszimulátorra már rárepülhetünk (értitek) az Oculus Rift segítségével, ugyanis ezzel az eszközzel lett elérhető először a Ubisoft egyedi élményeket kínáló projektje. A játékmenetben Párizs gyönyörű városa fölött repkedhetünk, ráadásul akár többjátékos módban is játszhatunk öt haverunkkal együtt. Így garantáltan nem fognak madárnak nézni, ha nélkülük játszunk. Vagy hát nem úgy. 

Az Eagle Flight PlayStation VR-ra november 8-án jön, azt követően pedig a HTC Vive következik december 20-án. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)