Hirdetés

Eagle Flight és Werewolves Within - kukkants bele a Ubisoft VR-játékaiba!

|

Idén a Ubisoft két nagyobb kirándulást is tesz a virtuális valóságba és egy új videónak köszönhetően az Eagle Flight, valamint a Werewolves Within játékmenetébe is belekóstolhatunk.

Hirdetés

Bár a Ubisoft idén nem ad ki új Assassin's Creed játékot, ez nem jelenti azt, hogy ne rukkolhatnának elő nagyágyúkkal. Már a küszöbön van egy Watch Dogs 2 bejelentés, jön a South Park: The Fracture But Whole és a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands is készül, de a VR-világába tett első szárnybontogatásaikat is idén láthatjuk majd. 

A Ubisoft a PlayStation Experience 2015-ön jelentette be a PlayStation VR-t megcélzó játékát, az Eagle Flight-ot, amely lényegében egy madárszimulátor és Párizs gyönyörű, de elhagyatott városa fölött repkedhetünk benne szabadon, akár többjátékos módban is rárepülve (értitek) az élményekre. 

A másik VR-cím a Sony márciusi sajtótájékoztatóján mutatkozott be, ez a Werewolves Within, amelyet a Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfare és számos más Tom Clancy-játék fejlesztőcsapata, a Red Storm Entertainment készít. Ebben a többjátékos, közösségi projektben a játékosok egy asztal körül ülve megpróbálják megfejteni, hogy ki az, aki titokban vérfarkas, addig viszont szerepet játszanak. Mindkettő megjelenése még idén várható a VR-eszközökre, PC-n és PlayStation 4-en. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)