Hirdetés

Egy közelgő PSVR 2 eseményre utalhat a Sony e-mailje

|

De nem ez az egyetlen forrás, mely szerint már nem lehet messze a PlayStation VR2 nagy leleplezése.

Hirdetés

Habár a pletykák alapján már jóval korábban sejteni lehetett, a Sony csak tavaly februárban erősítette meg hivatalosan, hogy készülőben van a PlayStation VR headset next-gen verziója, a PlayStation 5-höz szánt PSVR 2.

A januári CES 2022-n már az új kütyü specifikációit is elárulták, néhány héttel később pedig képeken is láthattuk, legutóbb viszont arról számolt be a PSVR Without Parole YouTube-csatorna, hogy jövőre tolhatták a PSVR 2 megjelenését. Ezúttal egy biztatóbb fejleményről adhatunk hírt, könnyen lehet ugyanis, hogy már nincs messze a Sony kapcsolódó eseménye.

Hirdetés

A mindig jól értesült szabadúszó újságíró/szivárogtató, Tom Henderson kürtölte világgá, hogy a Sony kiküldött egy "Bemutatkozik a PSVR 2" című e-mailt, ami elég erős utalás egy közelgő műsorra. Az erről szóló Twitter-posztjában Henderson arra is emlékeztet, hogy anno a PlayStation 5 megjelenése előtt is körbement egy hasonló levél.

Ha pedig mindez nem lenne elég, a Kinda Funny Greg Millerje és a VentureBeat újságírója, Jeff Grubb is azt hallotta, hogy már nem lehetünk messze a PSVR 2-nek szentelt műsortól.  Grubb nemrég GrubbSnax! podcastben beszélt róla, hogy nem lenne meglepő, ha a Sony már közeljövőben tartana valamiféle leleplezést a médiának és az influenszereknek.

Magyarán három jól daloló madárka is ugyanazt a slágert fújja, így könnyen lehet, hogy tényleg nem kell sokat várni a PSVR2 bemutatójára. Más kérdés, hogy a headsethez elengedhetetlen PlayStation 5-re továbbra is 1,5-2 hónapos várólista van, így akkor sem jutna el egyhamar minden érdeklődőhöz, ha már holnap a boltok polcain lenne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)