Hirdetés

Egy másik Horizon is jöhet a Forbidden West mellé

|

Állítólag készül egy kísérőjáték, amivel még jobban elmerülhetünk Aloy világában.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint jövő év elején fut be a Horizon Forbidden West, amiben Aloy ismét csodálatos tájakra fog ellátogatni, ráadásul hazánk játékosai magyar felirattal élvezhetik a kalandot.

A rajongók valószínűleg már ezzel az újdonsággal is beérnék, ám lehetséges, hogy a Sony még tovább szeretné bővíteni a Horizon franchise-t, és ehhez segítségül hívhatja a PSVR 2 erejét is.

Hirdetés

Az Xbox Era egyik tagja, Nick Baker (avagy Shpeshal Nick) bizonyos forrásokból úgy értesült, hogy a Sony által nemrég felvásárolt Firesprite csapata egy Horizonhoz kapcsolódó VR-játékon dolgozik, ami eltér majd a Forbidden Westtől, de nyilván ugyanabban a világban játszódik. Baker azt sajnos nem tudja, hogy ez az állítólagos játék teljes értékű alkotás lesz-e, mint például a Half-Life: Alyx, vagy csak egy VR-élmény, mint a Batman: Arkham VR.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Korábban már keringett egy pletyka, miszerint a Sonyhoz tartozó London Studio a Horizon alapján készíthet VR-játékot, de ez a jelek szerint hamisnak bizonyult. A Firesprite felvásárlása viszont remek lépés, ha a japán kiadó tényleg egy ilyen alkotást tervez piacra dobni, és az sem mellékes, hogy Baker egész jó forrásnak bizonyult régebben.

Ti örülnétek, ha a virtuális valóságba is beköszönnének a robotdínók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)