Hirdetés

Az Evangelion piótafülkéjébe ülhetsz a népszerű anime VR-feldolgozásában

|

A Bandai Namco műhelyében készül az Evangelion VR: The Soul Seat, amiben maximálisan a Neon Genesis Evangelion főszerplőinek bőrében érezheted magad.

Hirdetés

Nem számít újdonságnak, hogy az animék és a játékok rajongói között komoly átfedés van, így főleg keleten jó néhány eredetileg sorozatnak szánt történet kap játékfeldolgozást. A Bandai Namco legújabb projektje a Neon Genesis Evangeliontban látott csaták élményét hozza el, de sajnos csak a japán közönségnek.

Hirdetés

Az Evangelion VR: The Soul Seat egy látszólag PC-re épülő virtuális valóság élmény (a gép bemutatóján készült felvételeken ugyanis egy HTC Vive headset látható), ami a játékost körülvevő képi és hanghatásoknál is többet ad.  A Bandai épít egy ülést is, ami a játékbeli mech mozgásának megfelelően rázza is a játékost, aki a sztori szerint a sorozat főszereplőinek helyét veszi át, miután az Eva-pilóták eltűnnek. Sajnos sok más játékgéphez hasonlóan el kell zarándokolnunk Japánba, ha ki szeretnénk próbálni az Evanlegion VR-t, hiszen a szerkezet a Bandai Namco tokiói VR játéktermében kerül felállításra ezen a nyáron.

Van olyan játékélmény, amiért ti hajlandóak volnátok akár egy másik kontinensre is elutazni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)