Hirdetés

EVE: Valkyrie - ilyen, hogyha meghalsz egy VR űrcsatában

|

A Sony ma kitett egy trailer a készülő űrszimulátorról, amiben megleshetjük, hogy milyen lesz a háború egy lebegő konzervdobozban.

Hirdetés

Az EVE: Valkyrie az egyik legszebb érkező VR játék a piacon. Maga megjelenítés még hagyján, hogy gyönyörű, de csata közben válik igazán elképesztővé, és félelmetessé az élményt. Ezt a Sony most mutatta meg a világnak, kattintsatok a fenti képre, hogy lássátok a VR űrcsata élményét.

A fent látható trailerben nem csak azt nézhetitek végig, hogy milyen egy űrcsatát végignyomni egy közepesen gyengus űrhajóval, de azt is, hogy milyen lesz, amikor kilőnek belőle. Nyilván VR szemüveg nélkül ez nem nagy szám, de biztos nyomasztó lesz ezt a virtuális valóságban átélni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)