Hirdetés

Ez a játék segít átélni a Jurassic World egyik ikonikus jelenetét

|

A Universal Games játékában átélhetjük a kultikus film konyhás rejtőzködését is.

Hirdetés

Bár a koronavírus-járvány megnehezíti a Jurassic World franchise dolgát, ez nem szegi kedvét a Universalnak, folyamatosan készülnek a tartalmak. A Netflixen már a második évadnál tart az animációs sorozat, a Jurassic World: Dominion forgatása kisebb-nagyobb megszakításokkal pörög, és videojátékos fronton is vannak fejlemények. Készül például a Facebook Connecten bejelentett, képregényes stílusú Jurassic World VR-játék, az Aftermath. 

Hirdetés

Az Oculus Questre és Quest 2-re szánt projektben két évvel a Jurassic World eseményei után járunk, amikor is az Isla Nublar szigetre térünk vissza néhány kutatási anyag összegyűjtése miatt. Csakhogy a széria hagyományaihoz hűen balul sül el a küldetés: lezuhan a gépünk és egy romos kutatóintézetben rekedünk, amiben raptorok portyáznak, más ősgyíkokról nem is szólva. Kicsit olyan a végeredmény, mintha az Alien: Isolationt és a XIII-at keresztezték volna az első Jurassic Park filmmel, de döntsétek el ti a legújabb és egyben legutolsó trailer alapján:

A Jurassic World: Aftermath mától szerezhető be az említett VR-eszközökre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)