Hirdetés

Ezzel a Skyrim VR moddal végre lehet kutyát simogatni

|

FlyingParticle összerakott egy The Elder Scrolls V: Skyrim VR modot, ami nagyban hozzájárulhat sokak játékélményéhez.

Hirdetés

A VR technológia sajnos még nem tart ott, hogy hihető interakcióink lehessenek a fantasy világokban létező NPC-kkel, de a PLANCK egy ígéretes első lépése ennek. A Physical Animation and Character Kinetics lehetővé teszi ugyanis, hogy fizikailag érintkezhessünk a Skyrimben tébláboló lényekkel.

Ha egy emberi NPC-ről van szó, akkor elkaphatjuk az alak grabancát, és addig pofozgathatjuk, amíg el nem fáradunk.

Hirdetés

Pofozgatásról lévén szó a Redditen mindjárt nagyot is mentek az olyan kommentek, hogy

"Mi ez, egy Oscar-átadó szimulátor?"

Ami viszont az NPC-k pofozgatásánál is sokkal hasznosabb része ennek a modnak, az az, hogy végre tényleg megsimogathatjuk a kutyákat. Eddig maximum lóbálhattuk a karjainkat körülöttük, ők meg ültek bután. A modnak köszönhetően tényleg simogathatjuk őket, ők pedig lelkesen reagálnak is.

A megoldás egyébként még relatív fapados, de az NPC interakciók javításával nagyot léphet előre a VR élmény. Alig várjuk, hogy lássuk mit hoz még ki ebből a modból az alkotója.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)