Hirdetés

VR-játékokat készíthet a Facebook az Assassin's Creedből és a Splinter Cellből is

|

Könnyen lehet, hogy hamarosan már az Oculus szemüvegeken keresztül bújhatunk az orgyilkosok és Sam Fisher bőrébe.

Hirdetés

A Ubisoft sikeresen lehelt új életet az Assassin's Creed szériába, azonban a Splinter Cell franchise már régóta pihenőn van a francia stúdiónál. Ez utóbbinak nem is igazán örülnek a rajongók, de lehet, hogy hamarosan teljesülhet a vágyuk, és visszatér az éjjellátóval felszerelkezett ügynök.

Hirdetés

A The Information számolt be arról, hogy a Facebook vásárlásokkal szeretne terjeszkedni a videojátékok területén is, és elméletileg már meg is szerezte a jogokat, hogy VR-játékokat készítsen az Assassin's Creed és Splinter Cell szériákhoz. Túl sok konkrétum nem derült ki a jelentésből, de ha minden igaz, akkor ez a lépés egy nagyobb folyamat része, aminek az a célja, hogy a vállalat videojáték-fejlesztők és exkluzív címeket szerezzen magának.

Hivatalos megerősítést még nem kaptunk az üggyel kapcsolatban, ám ha tényleg ilyen jogokat szerzett a Facebook, akkor nagy valószínűséggel Oculus-exkluzív játékban fog visszatérni Sam Fisher, aminek nem biztos, hogy mindenki örül majd.

Szerintetek érdemes VR-játékokat csinálni a két szériához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)