Hirdetés

Fallout 4 - még mindig készül a VR változat

|

A fejlesztők továbbra is dolgoznak a szerepjáték VR eszközökre portolt verzióján.

Hirdetés

A Bbthesdás Todd Howard megerősítette, hogy a Fallout 4 VR változata még mindig fejlesztés alatt áll, és nem fogják feladni a projektet. A Gilxel kérdéseire válaszolva Todd azt nyilatkozta, hogy "most kipróbáljuk ezt a VR dolgot, aztán meglátjuk, hogy mi lesz belőle".

Még az idei E3 alatt jelentette be a Bethesda a Fallout 4 VR verzióját, és akkor már mutattak is egy demót belőle, ami ugyan a jól ismert játékot hozta, de meglehetősen limitált lehetőségekkel. Howard szerint ettől nem kell aggódnunk, ugyanis a teljes verzióba megpróbálják majd az eredeti játék minden darabkáját belepréselni.

Howard egyébként azt is elmondta, hogy nem különösebben aggódnak a VR sikerességén. Ez most amolyan kísérleti projekt a számukra, így majdnem mindegy nekik, hogy mennyi fogy majd el belőle.

"Nem igazán izgat minket, hogy mennyi megy el, vagy hogy milyen a VR piac. Ez majd kiderült magától. Itt most megvan a lehetőségünk, hogy valami egyedit csináljunk. Inkább ezzel foglalkozunk, mint hogy kiadjunk valami kis VR élményt. Nem hiszem, hogy az emberek ezt várják tőlünk."

Az biztos, hogy ha a Fallout 4-et annak minden lehetőségével sikerül a VR térbe vinni, az nagyot fog szólni. Egyelőre csak HTC Vive-ra erősítették meg a játék érkezését, megjelenési dátum nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)