Hirdetés

Farpoint - launch trailerrel jött a megjelenés

|

Megérkezett a PlayStation VR-exkluzív Farpoint, amelyre legfőképpen a különleges fegyverkontroll miatt vagyunk kíváncsiak. Impozánsan fest az Impulsive Gear shootere.

Hirdetés

A tavalyi E3-on mutatkozott be először az Impulsive Gear kizárólag PlayStation VR-ra fejlesztett sci-fi lövöldéje, amelynek már az első gameplay demója láttán felcsillant a szemünk, elvégre egy idegen planéta feltérképezése volt benne a feladat. 

Méghozzá egy új eszközzel, a PlayStation VR puska-kontrollerjével, amellyel a fejlesztők és a Sony ígérete szerint teljesen új élményt nyújtanak majd a lövöldözős PSVR játékok. Hogy a gyakorlatban ez hogy működik és milyen a haverral játszható kooperatív mód, azt már bárki kipróbálhatja a periféria és a Farpoint birtokában, ugyanis megjelent az Impulsive Gear játéka, amihez egy látványos launch trailer is dukál:

Ha esetleg lemaradtatok volna róla, nézzétek meg a korábbi sztori trailert is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)