Hirdetés

Firewall Zero Hour - tanulj meg támadni és védekezni

|

Az izgalmasnak ígérkező multis VR-shooter fejlesztőcsapata két videóban igyekszik tippeket adni, hogy a lehető legügyesebbek legyünk majd a csaták során.

Hirdetés

Még ebben a hónapban megkapjuk a First Contact Entertainment 4v4-es összecsapásokra fókuszáló, többjátékos taktikai VR-lövöldéjét, amelyben az egyik csapat adatokat próbál megkaparintani, a másik pedig igyekszik ezt megakadályozni. Az árkádosabb Bravo Team után a Firewall Zero Hour inkább a némi stratégiai érzéket is igénylő shooterek rajongóit célozza meg és mint ilyen, érdemes tisztában lennünk a játék taktikai lehetőségeivel. 

Hirdetés

Ezt szem előtt tartva jelentkezett a stúdió két vadonatúj videóval, amik tippeket adnak ahhoz, hogyan legyünk a legeredményesebbek egy-egy meccs során. Az elsőben a támadók szemszögéből ismertetik a stratégiát: itt a célunk az lesz, hogy behatoljunk a helyszínre,  megkeressük a hozzáférési pontot, áttörjük a tűzfalat és meghackeljünk egy laptopot. Az arzenálunkban megtalálhatóak különböző fegyverek (gépkarabélyok, SMG-k, shotgunok, pisztolyok) és gránátok is, míg a különböző Contractorok eltérő képességekkel rendelkeznek (például Fang Lightspeed skillje, ami miatt gyorsabban tölt). 

Természetesen a másik félnek, azaz a védőknek az a szerepe, hogy a támadókat megakadályozzák az adatok megszerzésében, ehhez pedig egy rakás csapdát hívhatnak segítségül, mint amilyen a C4 töltet és a taposóakna, de barikádot és jelátalakítókat is felállíthatnak, így amíg a behatolók azzal vannak elfoglalva, likvidálhatják őket. Valahogy így: 

A Firewall Zero Hour augusztus 29-én jelenik meg PSVR-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)