Hirdetés

VR nélkül is játszható lesz a Five Nights at Freddy's: Help Wanted

|

A sorozat kimondottan VR-tulajoknak szánt részéből kiveszik a lényeget, hogy senki ne maradjon ki a kalandból.

Hirdetés

Nem egyszer láttunk már példát arra, hogy egy fejlesztőcsapat elkészített egy VR-játékot, majd hogy az még nagyobb közönséget érhessen el, csinált belőle egy VR-mentes variációt. A SteamSpy becslései szerint a Five Nights at Freddy's VR: Help Wanted legfeljebb 50-100 ezer játékosnak van meg, és megjelenésekor maximum 855 volt az egyszerre játszók száma, ami nagyjából a fele annak, ahányan a számozott részekkel játszottak azok debütálásakor.

Hirdetés

December 17-én jön egy frissítés, mely mind a PC-s, mind a PS4-es változatot játszhatóvá teszi VR nélkül, így azok is kipróbálhatják, akiknek nincs headsetjük. A Steel Wool Studios gondosan ügyelt arra, hogy jó élményt adjon a játék hagyományos kijelzőkön is. Aki megvásárolta korábban, ingyen válthat a VR-os és nem VR-os mód között.

Ti hogy álltok a szériával? Melyik volt a legjobb rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)