Hirdetés

Five Nights at Freddy's VR: Help Wanted - így lesz csak igazán rémisztő

|

Aki az eddigi játékoktól nem kapott szívrohamot, a VR-változattól majd fog.

Hirdetés

Egy ideje tudjuk, hogy egy nagy költségvetésű Five Nights at Freddy's játékon dolgozik a sorozat atyja, ami miatt még a film is csúszik, illetve hogy a Steel Wool Studios-szal együtt egy VR-os projektet is formál. Ez lehet a FNAF VR: Help Wanted.

Hirdetés

Az ESRB által közzétett, majd gyorsan le is szedett adatlap szerint a játék PlayStation VR-ra jelenik meg,  és egy szerelőt fogunk irányítani, akinek meg kell figyelnie, és ha elromlanak, javítania a pizzériában lévő  robotokat. Sok sikoltásra, jump scare-ekre számíthatunk, illetve arra, hogy a You Are Dead felirat fog megjelenni, amikor támadás áldozataivá válunk. Az amerikai korhatárbesorolás szerint Teen kategóriába tartozik "fantasy erőszak" miatt.

Hivatalos bejelentés még nincs, így ennél több egyelőre nem ismert. Kíváncsian várjuk, addig kitaláljuk, kire erőltessük rá a VR-szemüveget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)