Már PlayStation VR-ral is apríthatjuk a gyümölcsöket

|

A Fruit Ninja VR átviszi a mobilos játékból ismert, gyümölcsdarabolós élményt a virtuális valóságba, amit ezentúl a PlayStation VR szemüvegében is élvezhetünk.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

A 2010-es megjelenése után a Fruit Ninja hamar népszerű lett, erről árulkodik a több mint egy milliárd letöltés és az érkező film is. A következő állomás a Fruit Ninja VR, ami tegnap jelent meg PlayStation VR-ra.

Az ujjunk hegyével gyümölcsöket szeletelni egy dolog, de amikor ezt PS VR szemüvegben, PS Move kontrollerrel a kezedben tesszük, mindjárt más az élmény. A Fruit Ninja VR-ban lehetőség van az eddig ismert vagdosás mellett bűvészkedni is: kardélre húzhatjuk vagy a katana élén táncoltathatjuk a gyümölcsöket. Négy játékmóddal érkezik a játék, ezek a Classic, a Zen, az Arcade és a Survival. A túlélő módban helikopterek lőnek ránk különféle gyümölcsöket és bombákat, így ügyességünkön múlik, meddig maradunk talpon.

A Fruit Ninja VR már letölhető, így aki PlayStation VR-t talál a fa alatt (habár az eszköz csak januárban jelenik meg nálunk), belevetheti magát a gyümölcsaprításba.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!