Hirdetés

Golem - ősszel végre megjelenik a PSVR-exkluzív játék

|

Elég régóta készül már a kaland, de most fény derült arra, hogy nagyjából mikor fog debütálni.

Hirdetés

Még a 2015-ös PlayStation Experience-en lett bejelentve a Golem című VR-játék, amit a Highwire Games fejleszt, és elméletileg már korábban meg kellett volna jelennie. Erre sajnos még nem került sor, de nemsokára ez megváltozik.

Hirdetés

Elég nagy csend volt mostanában a játék körül, ám nemrég ismét felbukkantak a fejlesztők, akik meg is erősítették, hogy a Golem valamikor idén ősszel fog megjelenni PlayStation 4-re, tehát csak PSVR-ral játszhatjuk majd. A kaland során egyébként masszív gólemeket irányíthatunk, és elég különleges harcrendszert is kapunk. Továbbá bizakodásra adhat okot, hogy a Highwire csapatát erősíti a Bungie korábbi dizájnere, Jaime Griesemer, illetve Marty O'Donnell, aki számos Halo-játék zenéjét szerezte.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)