Hirdetés

Gorn - véres traileren a VR gladiátorkaland

|

Az őrült játékok kiadásáról híres Devolver gondozásában jelenik meg a rendkívül véres, mégis elég komolytalannak tűnő Gorn, aminek új trailerével együtt a megjelenési dátum is megérkezett.

Hirdetés

Ugyan sokak figyelmét elsősorban az iparág hibátlan paródiáját hozó E3-as előadásukkal hívták fel magukra, a Devolver Digital kiadásában megjelenő őrült játékokra is érdemes odafigyelni. A Gorn ráadásul hamarosan meg is jelenik, így ha bejön az új trailer, már nem kell rá sokat várnotok.

Hirdetés

A Free Lives játékában az elénk dobott szerencsétleneket agyabugyálhatjuk el gladiátorként, akár pusztakézzel, akár különböző fegyverekkel, amiket a mozgásérzékelős kontrollereknek hála valóban meg is suhinthatunk. A játék ára egyelőre nem ismert, így nem tudjuk, mennyire lesz majd érdemes beruházni a Gornra például a látszólag sokkal több tartalmat és komolyságot nyújtó Skyrim VR helyett. Azt viszont tudjuk, hogy a gladiátoros kaland előbb megérkezik, már csak július 10-éig kell várnia annak, aki az arénába szeretne lépni.

Nektek hogy tetszik a brutális, mégis vicces játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)