Hirdetés

Gun Club VR - ha szeretsz lövöldözni, ez a te VR játékod

|

Egy rövid ízelítővel jelentették be a játék PSVR-os átiratát.

Hirdetés

A PlayStation tulajok sem maradnak ki az adrenalinnal dúsított VR mókából.

Hirdetés

A The Binary Mill stúdiója, amely kifejezetten a VR-ra fejlesztésben mozog, bejelentette, hogy a Gun Club VR a Steam után a PlayStation Network platformján is elérhetővé válik a jövőben. Az eddig csak Oculus Rifttel játszható játékban különféle fegyverek végtelen tárházát próbálhatják a játékosok, amiket eltérő játékmódokban vethetnek alapos tesztelés alá. A virtuális gyakorlótér mellett túszokat szabadíthatunk ki, vagy akár zombihordákat is kedvünkre hentelhetünk. A Gun Club VR még idén megjelenik a Sony VR headsetére, ám pontos dátumot egyelőre nem tudunk.

VR-ban lövöldözni mindig jó móka, örülünk, ha még több módon tehetjük meg. Csak a House of the Dead és a Time Crisis VR jönne már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)