Hirdetés

Ha Star Wars VR élményt keresel, akkor ez a játék érdekelni fog

|

Akinek van otthon VR felszerelése, az hamarosan felfedezheti Batuu bolygóját és sok ismerős arcot a Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge világában.

Hirdetés

A Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge egy VR akció-kalandjáték, ami Batuu bolygójára visz el bennünket. A Star Wars világának ezen szeletét már bejárhatták azok, akik meglátogatták egy Disneyland Galaxy's Edge részét, de most azok is belepillanthatnak, akik nem szeretnének elrepülőzni a legközelebbi egeres parkig.

A játék során felfedezhetjük Batuu több régióját is, fenyegető gonoszokkal szállhatunk szembe, és rengeteg veszélyes kalandba bonyolódhatunk bele olyan társak oldalán, mint R2-D2, C-3P0 és a többiek.

Hirdetés

Az alábbi videó mutat némi játékmenetet, hogy könnyebben befogadjuk a VR Star Wars életérzést, nézzétek meg:

A Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge megjelenés 2020. november 19-én lesz esedékes, csak Oculus Rifttel lesz játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)