Hirdetés

Half-Life 2 - ilyen lesz a VR-változat

|

Modderek egy csoportja nem kevesebbet vállalt be, mint hogy VR-eszközökkel játszhatóvá tegye a Half-Life 2-t. Most a segítségünket kérik a projekthez.

Hirdetés

Az utolsó fontos író is otthagyta a Valve-t, és ezzel valószínűleg az utolsó szög is beverődött a Half-Life 3 koporsójába, de a rajongók még nem mondtak le a franchise-ról. 

Hirdetés

Egy moddercsapat azt a célt tűzte ki magának, hogy a Half-Life 2-höz készítenek VR-támogatást: HTC Vive-hoz és Oculus Rifthez egyaránt. A 2013 óta készített mod azonban nem csak a fejmozgást követi, hanem a kézmozgásokat is; reálisabb fegyverinterakciókat, felfrissített effekteket, textúrákat, modelleket, pályákat kínál. A készítők most a felhasználók segítségét kérik, hogy a projekt felkerülhessen a Steam Greenlightra. Még egy trailert is összedobtak, hogy meghozzák a kedvünket hozzá: 

A Half-Life 2: VR teljesen ingyenes lesz, viszont elengedhetetlen hozzá a Half-Life 2, a Half-Life 2: Episode One és a Half-Life 2: Episode Two megléte. Mondjuk ez talán most, 2017-ben már nem egy durva feltétel. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)