Hirdetés

Half-Life: Alyx - itt az első előzetes, egészen para lesz

|

Ugye mindig is arra vágytatok, hogy közvetlenül az arcotokba ugorjon egy headcrab? A Half-Life: Alyx megadja ezt az élményt.

Hirdetés

A Valve miután beharangozta, most be is jelentette a Half-Life: Alyx-et, a sorozat következő részét, mely kizárólag VR-ban lesz játszható. Elég erős érv ez egy VR-headset mellett, és tudjuk, a cégnek mennyire szívügye az egész tecnhológia; talán épp nekik köszönhetően indul majd meg a szárnyalás.

Hirdetés

A történet az első két Half-Life eseményei között játszódik, a hétórás háború elvesztése után nem sokkal, amikor a Combine erődje, a Citadel még épül, City 17 lakói pedig épp csak kezdenek beleszokni, hogy megszállók vették át a hatalmat. Alyx Vance szerepébe kerülünk, de nagy szerepet játszik majd apja, Dr. Eli Vance is. A Valve egy teljes értékű, hosszú játékot ígér (kb. olyan hosszú lesz, mint a Half-Life 2), melyet kimondottan a VR lehetőségeihez terveztek, így letéphetjük az arcunkról a rátapadó headcrabeket, hajolgathatunk ide-oda, és sok mindent csinálhatunk még, ahogy az alábbi trailerben ez látható:

A 2020 márciusában debütáló játék a Valve Indexet, a HTC Vive-ot, az Oculus Riftet, a Windows Mixed Reality headseteket, és minden SteamVR-os eszközt támogat, de PlayStation VR-ra előreláthatólag nem fog megjelenni. A Valve Index tulajdonosai ingyen megkapják, és extra tartalomnak is örülhetnek, míg mindenki más 49,99 eurót lesz kénytelen kifizetni, vagy 44,99-et előrendelés esetén - ez nem sok egy teljes értékű játékért. A közösség tagjai saját pályákat kétszthetnek a Source 2 segítségével.

Ebben a cikkben minden infót megtalálhattok, amit össze tudtunk söpörni a netről.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)