Hirdetés

Ne akard megmászni a Citadelt a Half Life: Alyxban, ez lesz belőle

|

Nyilván mindig akad olyan játékos, akinek nem elég a megjelenés előtt kiadott Half Life: Alyx demó területének bejárása.

Hirdetés

A Half-Life: Alyx cím valószínűleg azokban a játékosokban is megmozgat valamit, akik alapvetően nem rendelkeznek VR felszereléssel, hiszen az egyik legikonikusabb FPS sorozat éled föl 13 éves szendergéséből. A Valve már most kiadott néhány területet, ahol a rajongók ismerkedhetnek az Alyx játékterével, és persze hogy voltak páran, akik azonnal szerették volna megnézni, hogy meddig feszegethetik a demó határait. 

Hirdetés

A Valve már elkezdte ráhangolni a népet arra, hogy hamarosan visszatérhetünk City 17-be, tehát ha van PC-s VR eszközötök, akkor egy kis pályarészletet már most bejárhattok. Ez lényegében csak egy kis kedvesség a fejlesztőktől, hiszen a kiadott helyszín csak egy interaktív menüként szolgál.

Mivel innen látható az ikonikus Citadel torony is, ahonnan a játékban feltűnő Combine erők irányítják a földet, a 3kliksphilip nevű YouTuber eldöntötte, hogy Gordon Freeman nyomába ered, és szétnéz a legendás idegen bázison, amit egy videóban meg is örökített:

A feladathoz az Open VR nevű programot használta, ami lehetővé tette számára, hogy a kezeivel húzza magát a levegőben, így megindult egy lassú kúszás torony felé. Mivel olyan terekbe hatol be, melyeket alapvetően nem arra szántak a fejlesztők, hogy a játékosok közelebbről nézegessék őket, így igen hamar elkezd szétesni a körülötte lévő világ.

Ennek ellenére nagyon érdekes a monumentális Citadelt közelről is szemügyre venni, és nagyon reméljük, hogy a március 23-án megjelenő Half-Life: Alyx még rengeteg lenyűgöző helyszínt tartogat a számunkra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)