Hirdetés

Megvan a Half-Life: Alyx megjelenési dátuma

|

Egészen pontosan 4548 nappal a Half-Life: Episode 2 után kapjuk meg a sorozat következő részét, még ha nem is a Half-Life 3-at, amit szerettünk volna.

Hirdetés

Amikor 2007. október 10-én kibontottuk az Orange Boxot nem hittük volna, hogy legközelebb több mint 10 év múlva fogunk újra egy Half-Life játék megjelenéséről beszélni. Bármennyire hihetetlen is, most ez a helyzet, de legalább végre van egy szilárd dátumunk. Végre tudjuk, hogy mikor jelenik meg a Half-Life: Alyx.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Valve tényleg elég magabiztos a játék állapotát illetően, mivel alig több mint egy hónap múlva már a kezeink közé fogják adni azt. A cucc 2020. március 23-án érkezik, tehát addig van időtök beszerezni egy VR képes gépet és egy VR felszerelést. Vagy egy havert, aki mindezekkel rendelkezik, mert mostanában szettet venni nem éppen könnyű feladat.

A Valve megígérte, hogy a lehető legtöbb népszerű VR cuccon futtatható lesz a játék, így ha már van otthon bármilyen Oculus Riftetek vagy HTC Vive-otok vagy bármi ilyesmi, akkor már rendben vagytok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)