Hirdetés

Megjelent az első mod, amivel végigjátszható VR nélkül a Half-Life: Alyx

|

Az élmény messze nem olyan lesz, mint VR-ral, de aki nagyon nem akar beruházni egy VR-szettre, így tehet egy próbát.

Hirdetés

A Valve legújabb játékában az élmény nagy részét az adja, hogy VR-ban játszható, minek köszönhetően minden eddiginél jobban beleélhetjük magunkat a világba. Ugyanakkor az is tény, hogy hosszú évek után úgy tért vissza a széria, hogy az új részből a játékosok többsége kimarad, és sokaknak egyszerűen nem éri meg több százezer forintot kiadni pusztán ezért az egy címért.

Hirdetés

Már a megjelenés óta dolgoznak modderek egy VR-mentes változat elkészítésén (ahogy arra a Valve is felkészült), és most megjelent egy mod, amivel teljesen végigjátszható a játék pusztán billentyűzet és egér használatával. Az élmény, mint az alábbi videóban is látható, nem az igazi, úgyhogy jól gondoljátok meg, mielőtt megveszitek az Alyxet, hogy így álljatok neki.

A játékról szóló tesztünket itt olvashatjátok el, azt pedig, hogy miért olyan kiváló, ebben a videóban foglaltuk össze röviden.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)