Hirdetés

Így fut VR nélkül a Half-Life: Alyx

|

Már meg is nézhetitek, milyen a játék hagyományos módon játszva a Half-Life: Alyx.

Hirdetés

A Valve számít arra, hogy hamarosan megjelennek a modok, melyek VR nélkül is játszhatóvá teszik a Half-Life: Alyxet, ezért előre figyelmeztetett mindenkit, hogy az élmény nem lesz ugyanaz. Aki akár csak egy percet is látott az Alyx játékmenetéből, az tudja, hogy ez VR-ra lett kitalálva, úgyhogy ha a teljes élményt át akarjuk élni, muszáj lesz beújítanunk egy headsetet.

Hirdetés

Vannak azonban olyanok, akik már csak a kihívás miatt is megpróbálják átültetni a játékot nem-VR-os formába. A Valve News Network alapítója, Tyler McVicker a fájlok mélyére túrt, és rájött, hogy pár parancs segítségével kiiktatható a VR, valamint további parancsokkal bekapcsolható a Half-Life 2-es felhasználói felület és pár fegyver is. Igaz, hogy a fegyver bizarrul viselkedik, és Alyx keze is csak lebeg, de már ez is valami. Az eredményt itt nézhetitek meg.

Játszanátok így, vagy inkább spóroltok még egy VR-szettre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)