Hirdetés

Nincs kizárva, hogy PS4-re is megjelenjen a Half-Life: Alyx

|

Most ugyan a PC-s változatot szeretné tökéletesíteni a Valve, de nem zárta ki a konzolos verzió lehetőségét.

Hirdetés

Jövő márciusban visszatér a Half-Life sorozat, de első körben csak az élheti át Alyx szerepében az első két rész közti eseményeket, aki hozzáfér valamilyen SteamVR-os eszközhöz. A Valve által megálmodott koncepció hagyományosan, VR nélkül nem működne, és eleve úgy született meg a játék, hogy a VR-ral kísérletezgettek, csak később döntötték el, hogy a Half-Life-fal mossák össze.

Hirdetés

Mivel a Valve-nek fontos a PC-s VR (a HTC Vive fejlesztésében is közreműködött, és nemrég jelent meg saját headsetje, a Valve Index), érthető volna, ha teljesen kizárná a más platformok felé nyitást, de erről egyelőre nincs szó. A PushSquare-nek nyilatkozva Greg Coomer elmondta, bármi lehetséges, de egyelőre az első kiadásra fókuszálnak. Hozzátette, tudják, hogy sok felhasználó szeretné a Half-Life ezen új fejezetét megismerni, és látják, mekkora sikert aratott a PSVR. 

Hogy fél évet, egy évet vagy még többet kell majd várnunk, az egyelőre rejtély. Addigra talán egy új, precízebb, de minimum vezeték nélküli PSVR is megjelenhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)