Hirdetés

A Half-Life: Alyx tarolt az első tesztek alapján

|

Befutottak a Valve VR-játékának első értékelései, amelyek szerint bizony megérte várni rá.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy a Half-Life: Alyx nem lesz egy rossz játék, de most megjelenés után élesített első részletesebb tesztek értékelései fényében már azt is bátran kijelenthetjük, hogy az egyik legjobb VR-os címmel van dolgunk, ami valaha megjelent. 

Hirdetés

Jelen hír megírásának pillanatában 20 teszt alapján összesen 93-as Metascore átlaggal büszkélkedhet a Half-Life: Alyx. Számos 10/10-es (vagy annak megfelelő) értékelés is található a tesztek között, a "legrosszabbnak" a GamesBeat 8/10-es ítélete tekinthető. Íme a fontosabb külföldi portálok számai: 

Destructoid - 9/10
DualShockers - 10/10
GamesBeat - 8/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar+ - 4,5/5
IGN US - 10/10
PC Gamer - 92/100
PCGamesN - 9/10
USgamer - 4,5/5
VG247 - 5/5
Video Games Chronicle - 5/5

Az első tesztek alapján tehát elmondható, hogy a Valve kiváló munkát végzett, új VR játékuk a műfaj legjobbjai közé emelkedett. Ti ilyen értékelésekre számítottatok, vagy a Half-Life: Alyx még a ti elvárásaitokat is felülmúlta? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)