Hirdetés

A Half-Life: Alyx nyithatja meg az utat további Half-Life játékok felé

|

A Valve egyik fejlesztője pozitívan látja a széria jövőjét.

Hirdetés

Nemrég érkezett pár rövidebb gameplay videó, amely ugyan nem könnyítette meg a várakozást a Half-Life: Alyx megjelenéséig, viszont újfent megmutatták, hogy mennyi potenciál rejlik a VR-eszközökre szabott játékmenetben. Persze ez nem feltétlenül vigasztalja azokat a rajongókat, akik el vannak keseredve, hogy nem egy hagyományos értelemben vett játékkal bővül a széria, viszont az nekik is jó hír, hogy Alyx sikere sokat lendíthet a franchise jövőjén. 

Hirdetés

A Valve egyik fejlesztője, Robin Walker a Game Informernek árulta el, hogy hihetetlenül sokat jelent nekik a Half-Life, annak karakterei, világa és mechanikái, hiszen a csapatban vannak tagok, akik már a második rész óta a cégnél dolgoznak, és olyanok is akadnak, akik már a legelső játéknál is ott voltak. Más munkatársaknak viszont az Alyx az első alkalom, hogy a szérián munkálkodhatnak, ugyanakkor azt remélik, hogy nem az utolsó. Walker ugyanis úgy látja, hogy a Half-Life: Alyx a visszatérésük ehhez a világhoz, nem pedig annak lezárása. Vagyis ha a VR-projekt sikeres lesz (amire nagy esély van, hiszen miatta fogyott ki a Valve Index), akkor várhatóan nem hagyják magára Gordon Freeman világát... újra.

A Half-Life: Alyx március 23-án jelenik meg kizárólag PC-re, ott pedig a Valve Index, a HTC Vive, az Oculus Rift és a Windows Mixed Reality headsetekkel lehet majd belemerülni. Mire háromig számolunk, mindenki írja le, hogy milyen Half-Life játékot látna szívesen az Alyx után. 1, 2, ...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)