Hirdetés

A Half-Life: Alyx-ben található videóüzenetet meglepően könnyen lecserélhetjük

|

Akár kedvenc tévéműsoraitokat is belevarázsolhatjátok a Valve VR játékába, ha éppen ehhez szottyanna kedvetek.

Hirdetés

Emlékeztek azokra az időkre, amikor le-föl száguldoztatok San Andreas utcáin a GTA széria ikonikus epizódjában, miközben az autórádióból azok a számok szóltak, amiket ti előzetesen belepakoltatok a játék egy megfelelő mappájába? A Half-Life: Alyx lehetőséget ad valami hasonlóra.

Hirdetés

A Niomatta nevű Twitter-felhasználó jött rá először, hogy ha a nemrég megjelent VR játék fájljai közül az intro_world_heist.webm nevűt kicseréljük egy ugyanígy elnevezett, hasonló hosszúságú és formátumúra videóra, akkor a játék elején lévő monitorszettre lényegében bármit kipakolhatunk. Mielőtt elkezdtek babrálni a játék mappáival, érdemes egy biztonsági másolatot csinálni róluk, különben fennáll a veszélye, hogy az egész Half-Life: Alyxet újra kell telepíteni. Íme egy bizonyíték arra, hogy valóban működik a trükk:

Már előre várjuk azokat a videókat, ahol Alyx a kommunikátort bekapcsolva, Rick Astley Never Gonna Give You Up című számával találja szemben magát. A módszernek elvileg bárkinél működnie kell, aki talál egy nagyjából 50 másodperces videót, és követi a fent leírtakat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)