Hirdetés

Szavazz: az új Half-Life játék miatt vonzóbb lett számodra a VR?

|

Sokak szerint nem ez az a Half-Life játék, amit kerestünk, mivel csak VR címként érkezik, de azért az Alyx alcímen futó jóság szerintünk figyelmet érdemel. Mit gondoltok ti? Mennyire kavart fel titeket? Szavazzatok a cikkben!

Hirdetés

Engedjük is el már rögtön az elején azt az általános - rezignált sóhajjal kísért - megállapítást, hogy a Valve nem ismeri a 3-as számot, vannak dolgok, amelyek láthatóan nem változnak. Azonban a nemrég bejelentett Half-Life: Alyx azért többünk szerint is megérdemli a figyelmet, már csak azért is, mert teljes értékű játékélményt kínál, legalábbis a hosszát tekintve. De mire elég ez? Vajon emiatt többen fordulnak a VR eszközök felé? 

Hirdetés

BZ már gyorsan össze is szedte nektek a bejelentés után, hogy kb. milyen PC-s konfigurációt követel a Half-Life: Alyx, de persze adja magát a kérdés, hogy egyáltalán elgondolkodtatok-e fejlesztésen, VR-eszköz beszerzésén a nagy klasszikus visszatérése okán. Vagy csak és kizárólag egy régivonalas Half-Life 3 tudna megmozgatni titeket? Szavazzatok, és kommentek között beszéljük ki a kérdést!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)