Hirdetés

Készülhet egy Half-Life játék, de nem a Half-Life 3

|

Számos nyom utal arra, hogy a Valve egy izgalmas projekten dolgozik, mely a Half-Life univerzumba visz minket vissza.

Hirdetés

Nem akarjuk megint azt fejtegetni, lesz-e valaha Half-Life 3 vagy sem, megtettük már ezt elégszer. Foglalkozzunk innentől azzal, amire tényleg van egy kis esély.

A Valve láthatóan támogatja a VR elterjedését, és biztos, hogy több demó is készül a háttérben. Ezek egyike lehet a Half-Life VR, melyről nem először hallunk, és most több helyen is felbukkant.

Egyrészt a Dota 2 legújabb frissítésében, melynek kódjában, egy kommentben tűnt fel a "HLVR" kifejezés. A mondat, melyben használták, arra utalt, hogy a kapcsolódó kódrészlet a "HLVR játékosát beszédre kényszeríti". Mivel Gordon Freeman nem beszélt, valószínűleg nem ő lesz a VR-élmény főszereplője.

Másrészt a Destinations nevű Steam VR app forrásfájljaiban található meg több helyen is, a HLVR fegyverekhez, tárakhoz és más egyebekhez kapcsolódó sorokban szerepel. 

Hivatalos bejelentés persze nincs. A legjobb, amit tehetünk, hogy továbbra is figyeljük a híreket, hátha egyszer megnyílik a Valve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)