Hirdetés

Készül a Halo: The Master Chief Collection VR mod, ami már most nagyon szépen működik

|

A VR-mod fejlesztése még meglehetősen korai szakaszában van, de azt már a bemutatott videókon is láthatjuk, hogy hogyan fog működni, ha elkészül.

Hirdetés

A Halo: The Master Chief Collection VR modjáért nem más, mint az Alien: Isolation VR modjának fejlesztője, Nibre felel. A horror Alien kaland VR bővítménye közel hibátlan volt, így van okunk reménykedni a Halo VR mod remek működésében is. A modder srác még persze messze van a fejlesztés végétől, de már most felrakott két videót a jelenlegi helyzetről.

Hirdetés

A lenti videókban látható, hogy a mod már nagyon szépen együttműködik a kontrollerekkel, ami azt jelenti, hogy az Oculus Touch és Vive perifériák tulajdonosai saját eszközeiket használva lövöldözhetnek majd a Halo: The Master Chief Collectionben.

Megjelenési dátumot még nem tudunk már csak azért sem, mert Nibre egyébként továbbra is frissítgeti az Alien: Isolation modot is, szóval egyszerre két projekt is lefoglalja a tehetséges moddert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)