Hirdetés

Hat PSVR-os játékot jelentett be a Sony, jön a Doom 3 VR is

|

Ma délután, egymáshoz képest fél órás szünetekkel jelentették be a PlayStation VR idei évre várható újdonságait.

Hirdetés

Bár meglehetősen lassan bővül a VR-os játékkínálat, a Sony nem mondott le a technológiáról, és nemrég bejelentette, hogy készül az új, sokkal szebb képet adó, kimondottan a PlayStation 5-höz optimalizált PlayStation VR, partnerei pedig már dolgoznak azon, hogy ütős tartalmakból válogathassunk mellé.

Egyelőre azonban marad a fókusz a PS5-tel kompatibilis, de a konkurensekhez képest kissé elavult jelenlegi headseten, amihez legalább hat új játék jön idén.

Hirdetés

A ma délutáni bejelentéssorozatot a Doom 3 VR Editionnel kezdték, mely március 29-én jelenik meg, és az alapjáték mellett tartalmazza a Resurrection of Evil és a The Lost Missions kiegészítőket is. A játékot kimondottan a VR lehetőségeihez igazították, de ebben a Doom VFR-rel már volt tapasztalata a fejlesztőknek.

Ezt követte a Song in the Smoke, a Galak-Z-t fejlesztő 17-Bit Games újdonsága. Ebben egy sötét, rémisztő erdőben kell túlélnünk az éjszakát, gyűjtögetve, visszaverve a fenyegetéseket és támadásokat.

A Fracked egy sielős-mászós-parkourozós akciójáték lesz, amiben hősünket egy seregnyi katona veszi üldőzöbe. A fejlesztő nDreams izgalmakat és pörgős harcokat ígér, de mint azt a trailer is mutatja, lesz benne lopakodás és mászkálás is. 2021 nyarán jön.

Bár a fejlesztők már korábban belengették, most nagyobb figyelmet kapott a fantasztikus, szabadulószobákat idéző I Expect You to Die folytatása, a The Spy and the Liar. Mindenféle izgalmas helyzetekből kell majd kimenekíteni magunkat környezetünk alapos feltérképezésével, mindenféle eszközöket használva. Az irányítása külön csodálatos, jelentősen megkönnyíti a kezelést, hogy odahúzhatunk magunkhoz dolgokat.

Az ötödik játék egy JRPG-szerű MMORPG, a Zenith, ami azért születhetett meg, mert a fejlesztők az animéket, az MMO-kat és a VR-t egyaránt nagyon szerették. Egy nyílt világban lépkedhetünk fel s alá gyönyörűen megalkotott területeken, változatos küldetéseket teljesítve. Felmászhatunk majd bárhova, amíg állóképességünk kitart. A címre kattintva rövid videókon láthattok pillanatokat a játékmenetből.

És a hatodik végül az Arizona Sunshine fejlesztőinek újdonsága, a pörgős, kooperatív After the Fall, melyben célunk, hogy a lehető legtovább túléljünk egy alapvetően nem túl barátságos környezetben.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)