Hirdetés

Majdnem elkészült a Hearthstone VR

|

Amikor épp nem egy komoly, akár már hivatalosan bejelentett projekten dolgoznak, időnként új megoldásokkal kísérleteznek a Blizzard fejlesztői.

Hirdetés

Gyanítom, hogy a Hearthstone népes rajongótáborából többen is eljátszottak már a gondolattal, hogy milyen lenne, ha úgy éreznénk, tényleg ott ülünk a tavernában, az asztal túloldalán pedig aktuális ellenfelünk homlokáról kövér verítékcseppek gördülnek alá, miközben a következő lépésünket igyekszik kiszámítani.

Hirdetés

Nos, a Blizzard fejlesztői közül néhányan már megtapasztalták ezt az élményt, amikor a cégnél évente megtartott "Free your Mind" esemény keretében egy kisebb csapat összedobta a Hearthstone VR prototípusát. Minderről Hadidjah Chamberlin, a játék vizuális effektjeit készítő művészek vezetője mesélt a PowerUp-nak.

Tényleg megcsinálták a Hearthstone VR-verziójának prototípusát. Sétálhattál a tavernában, helyet foglalhattál az asztalnál, hogy játssz valakivel. Csupán két hétig foglalkoztak vele, ezalatt annyit haladtak, hogy ledobálhattad a lapokat az asztalra, amit aztán fel is lehetett borítani.

Szinte látjuk is magunk előtt, amint egy vesztes parti után a rövidebbet húzó fél mérgében rádönti az asztalt önelégülten vigyorgó riválisára. Sajnos úgy fest, nem mostanában fogjuk kipróbálni az élményt, sőt az a legvalószínűbb, hogy sosem lesz részünk benne. Azt már Dave Kosak narratív dizájner fűzte hozzá a fentiekhez, hogy a cégnél megvitatták a lehetőséget, de végül azon az állásponton maradtak, hogy a játékosok nem szeretnék túlbonyolítani a dolgokat.

Ti kipróbálnátok VR-játékként a Hearthstone-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)