Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice - VR-ba költözik az őrület

|

A PC-s játékosok hamarosan Oculus Rifttel és HTC Vive-val is nekivághatnak a kalandnak.

Hirdetés

A Hellblade: Senua's Sacrifice sok szempontból különleges. A Ninja Theory egy indie csapattal alkotott AAA játékot, és nem volt olyan nap, hogy ne feszegették volna a határokat.

Hirdetés

A csapat most bejelentette, hogy az Xbox One-os rajt után hamarosan egy újabb mérföldkőhöz érkezik a játék, július 31-től ugyanis a PC-s játékosok VR headsettel is nekiülhetnek. Ráadásul nem is kell érte fizetni, hiszen mindenki megkapja ezt a változatot, akinek megvan a játék Steamen. Az alábbi videóban a srácok el is mesélik, hogyan született meg a koncepció, és milyen nehézségekkel néztek szembe az elmúlt két évben.

Mivel egy elég combos játékról van szó, a srácok a stabil, 90 fps-es futáshoz GTX 1080-at ajánlanak, de ezzel valahogy megpróbálunk együtt élni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)