Hirdetés

Here They Lie - nyitócím lesz a PS VR-os horror

|

A Here They Lie az E3-on riogatott minket először és el sem tudtuk képzelni, hogy ez a szürreálisan félelmetes horror hogyan nem okoz majd instant szívrohamot, elvégre a PS VR-hoz készül. Most újabb információt kaptunk róla.

Hirdetés

A PlayStation VR-ben és a hozzá hasonló eszközökben hatalmas a potenciál, sok fejlesztő pedig a horror műfajban látja a kulcsot. Az E3 2016-on bejelentettek egy újabb versenyzőt ebben a kategóriában, ez a The Tangentlemen hátborzongató projektje, a Here They Lie

A készítők szerint a Here They Lie egy sötét, pszichológiai horror, amely átvisz minket egy meglehetősen szürreális világba, tele furcsa, ijesztő és gyilkos szörnyetegekkel. A játékmenet során minden sarok mögött elképzelhetetlen szörnyűségek várják majd, hogy ránk hozzák a frászt, viszont bármennyire hangzik ez jól így leírva (annak hangzik egyáltalán?), továbbra sem tudjuk elképzelni, hogy valaha is ki mernénk próbálni egy ilyet élesben.

A Here They Lie vadonatúj, odafent megtekinthető trailere pedig nem segít abban, hogy megértsük, pontosan mi is vár majd ránk a játékban, de az biztos, hogy elképzelhetetlen őrületre kell számítani, ráadásul már a PlayStation VR debütálásakor, ugyanis az egyik nyitócím lesz október 13-án, majd november 2-án dobozos formában is megjelenik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)