Hirdetés

Hivatalossá vált, mikor számíthatunk a PSVR 2 érkezésére

|

Nem kell már sokáig várni a PSVR második generációjának eljövetelére.

Hirdetés

Először a PlayStation hivatalos francia Twitter-oldala robbantotta a hírt, majd szépen sorban jött a többi regionális profil, így a brit Twitter-oldal és az amerikai Instagram-oldal is. Az üzenet végtelenül egyszerű volt:

A PlayStation VR 2 valamikor 2023 elején fog debütálni. 

Ennél pontosabb dátumot egyelőre még nem árultak el, de legalább már tudjuk, hogy a jövő év elején beleugorhatunk a virtuális valóság következő playstaitonös szintjébe.

Hirdetés

A korábban már közzétett információk alapján a PSVR 2 szemenkénti 2000x2040-es felbontású OLED HDR kijelzőkkel, 90 és 120Hz-es frissítési rátával, 110 fokos betekintési szöggel, továbbá 6-axis mozgásérzékelő szenzorokkal, négy külső kamerával és szemkövető IR camerával felvértezve érkezik.

Olyan játékok várhatóak az új, PlayStation 5-ös headsethez, mint például a Horizon Call of the Mountain.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)