Hirdetés

Hosszú gameplay videón az Elden Ringhez készülő VR-mód

|

Egy 16 perces anyag mutatja be nekünk, milyen az, ha találkozik az Elden Ring és a virtuális valóság.

Hirdetés

Még áprilisban mutattunk be nektek egy érdekes projektet, ugyanis valaki elhatározta, hogy átülteti az Elden Ringet a virtuális valóságba, hogy ne csak TPS-nézetben élhessük át, ahogy egy jókora fegyver kivégzi karakterünket. Jelen állás szerint még mindig sínen van a mod, mi több, időközben érkezett belőle egy tartalmas videó.

Az UploadVR csatornáján megjelent, 16 perces anyag a VR-mod több fontos aspektusát is megmutatja részletesebben. Még azt is megnézhetjük, hogy várhatóan milyen lesz a harc úgy, hogy nem karakterünk hátát látjuk közben. Nyilván van még mit csiszolni az élményen, de azért a vagdalkozás már most elég ütősnek ígérkezik.

Hirdetés

A rajongói alkotással együtt egyébként érkezik egy úgynevezett Tourist Mode is, amit bekapcsolva az Elden Ring ellenségei ügyet sem vetnek ránk, mi pedig szabadon felfedezhetjük a FromSoftware által összerakott világot.

Sajnos egyelőre még rejtély, hogy mikor jelenhet meg hivatalosan a mod, de érdemes lehet bizonyos időközönként ránézni az alkotó LukeRoss Patreon-oldalára. Ti szívesen pörgetnétek az Elden Ringet VR-ban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)