Hirdetés

Még nem mutatják be a HTC Vive 2-t a jövő héten

|

Keleti források tudni vélték, hogy hamarosan a HTC leleplezi a Vive továbbfejlesztett változatát, de a gyártó határozottan tagadja, hogy erre készülne.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a Mass Effect-rajongóknak érdemes lesz figyelnie a technológiai újdonságok otthonának számító CES 2017-es programját, de nem olyan rég egy másik nagy bejelentésről is pletykáltak. A HTC Vive 2 bemutatásáról szóló híreket viszont a gyártó hivatalosan is cáfolta.

Eredetileg egy taiwani hírügynökség adta mindenki tudtára, hogy a show alkalmával leplezik le a VR-headset továbbfejlesztett változatát, de ezt a HTC néhány napja egy közleményben cáfolta meg.

"A Vive-nál arra koncentrálunk, hogy a jelenlegi és jövőbeli Vive-tulajdonosok számára egy erős és folyamatosan növekvő ökoszisztémát építsünk ki, hogy a legjobb szobaléptékű VR-t és a leginkább magával ragadó tartalmakat élvezhessék"

- fejtette ki a cég szóvivője.

Persze készülnek olyan, hivatalosan is támogatott kiegészítések, mint a vezeték nélküli képtovábbítást lehetővé tévő eszköz, vagy éppen a Valve közreműködésével összeálló új kontroller, így nem marad teljesen változatlan a HTC terméke sem.

Ti milyen fejlesztések után gondolkodnátok el egy második generációs headset beszerzésén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)