Hirdetés

Leesett a HTC Vive ára

|

Jó eséllyel az Oculus Rift ármódosítására válaszolt ezzel a HTC, akik 200 dollárral olcsóbban teszik polcra a VR felszerelésüket.

Hirdetés

A HTC hirtelen levágott 200 dollárt a HTC Vive árából, aminek köszönhetően a VR fejfedőt már 600 dollárért (~ 160 000 Ft) be lehet szerezni. Ennek az árcsökkentésnek az a célja, hogy megkönnyítsék kicsit a felhasználók belépését a VR világába, és lehetőséget adjanak nekik a különböző kiegészítők megvásárlására.

A vágásra a Vive amerikai üzleti vezetője, Dan O'Brien adott magyarázatot, aki elárulta, hogy a VR globális befogadási arányának növelése a céljuk. Véleménye szerint "ez a jó időpont az árazás átalakítására", ami nem meglepő, tekintve, hogy az Oculus Rift márciusban meglépte ugyanezt.

Attól sem kell tartani, hogy a HTC egy újgenerációs hardvernek akarna ezzel helyet csinálni.

"Ez nem arról szól, hogy kitakarítsuk a jelenlegi készletet, és behozhassunk egy új terméket. Az a tervünk, hogy a piacon tartjuk a Vive jelenlegi verzióját még 2018 nagy részében is."

Meglátjuk, hogy sikerül-e ezzel megugrasztani a VR vásárlási kedvet. Ezzel a lépéssel az Oculus Rift és a HTC Vive árai kiegyenlítődtek, bár előbbit most 400 dollár körül is be lehet szerezni a nyári vásárnak köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)